Czekolada i wyroby cukiernicze

Maszyny ILAPAK pakujące czekoladę i słodycze zostały zaprojektowane tak, aby umożliwić łatwe czyszczenie urządzenia, delikatne obchodzenie się z produktem oraz tworzenie wyjątkowo atrakcyjnych wizualnie opakowań a nasze szybkie, elastyczne automatyczne systemy są w stanie sprostać najwyższym wymaganiom w zakresie wydajności produkcji.

Czekolady, cukierki, przekąski i słodycze charakteryzują się wyjątkową różnorodnością kształtów i rozmiarów. Wiele z tych produktów wymaga bardzo delikatnego traktowania, oraz opakowania, które zachowa ich świeżość i smak. Ilapak może zrównoważyć wszystkie te wymagania, nadając najwyższy priorytet estetyce opakowań wymaganej w tej branży.
Główne zastosowania
Czekolada: batony, tabletki, kęski, dropsy, pralinki, tabliczki, produkty sypkie; Wyroby cukiernicze: landrynki, proszki cukrowe, miękkie cukierki, słodziki.

Raptor - Freemium - Chocolate & Confectionery - horizontal pillow bag

Delta 3000 LD - for pie in shrinked pillow bag

Ima Ilapak Delta 3000 LD horizontal flow wrap packaging machine for bakery pie in shrinked pillow bag

Carrera 1000 - for confectionary choco bars in pillow bag

Ima Ilapak Carrera 1500 horizontal flow wrap packaging machine for choco bars in pillow bag

Vegatronic 2000 Carrera 6000R - for confectionary candies in pillow

Ima Ilapak Vegatronic 2000 bagger packaging machine and Carrera flow wrap machine for confectionary candies in pillow bag
Chcesz się dowiedzieć więcej? Zostaw swoje dane kontaktowe by uzyskać dostęp do treści plików pdf i filmów na Ilapak.com
Polityka prywatności
Formularz wypełniony prawidłowo!

Galeria

Rozwiązania

Zapisz się do naszego newslettera

Wypełnij ten formularz, aby być zawsze na bieżąco z rozwiązaniami Ilapak

Formularz wypełniony prawidłowo!