Czekolada i wyroby cukiernicze
Maszyny ILAPAK pakujące czekoladę i słodycze zostały zaprojektowane tak, aby umożliwić łatwe czyszczenie urządzenia, delikatne obchodzenie się z produktem oraz tworzenie wyjątkowo atrakcyjnych wizualnie opakowań a nasze szybkie, elastyczne automatyczne systemy są w stanie sprostać najwyższym wymaganiom w zakresie wydajności produkcji.
Czekolady, cukierki, przekąski i słodycze charakteryzują się wyjątkową różnorodnością kształtów i rozmiarów. Wiele z tych produktów wymaga bardzo delikatnego traktowania, oraz opakowania, które zachowa ich świeżość i smak. Ilapak może zrównoważyć wszystkie te wymagania, nadając najwyższy priorytet estetyce opakowań wymaganej w tej branży.
Główne zastosowania
Czekolada: batony, tabletki, kęski, dropsy, pralinki, tabliczki, produkty sypkie; Wyroby cukiernicze: landrynki, proszki cukrowe, miękkie cukierki, słodziki.